top of page
  • Forfatters billedeeaeskildsen

Lær at visualisere dine ideer

Opdateret: 1. apr. 2022

Udvid din palette af kommunikationsværktøjer. Alle kan lære at tegne hurtigt og effektivt. Brug tegninger til at sætte krop på dine tanker alene eller sammen med andre. Husk grafiske noter er ikke kunst, men et arbejdsredskab, som alle i vores meget visuelt orienterede samfund, bør have i deres værktøjskasse.

Lær at tegne workshop for studerende, Ea Eskildsen
Lær at tegne-workshop for studerende

Workshop med udgangspunkt i de studerendes interesser

Som et element i to længerevarende kurser på DIS, underviste jeg ca. 20 studerende i grafisk facilitering. De første to timer lærte jeg de studerende de grundlæggende teknikker indenfor grafisk facilitering. Dernæst arbejdede de en time med at visualisere noget, der tog udgangspunkt i kursets emne eller deres egne interesser. Til slut fremlagde de studerende deres tegninger for hinanden.


I did this workshop with Ea last week in the New Media and Changing Communities course! Having this workshop centered on visual design and its effects shows that there are more ways to communicate than through words. We had fun putting our ideas on paper! Ea was so excited about sharing her work and passion with us. Emma Galasso, student

Deltagernes feedback var meget positiv. De sagde at workshoppen var sjov at deltage i og at de havde lært utroligt meget på så kort tid. De var enige om at evnen til at kommunikere på denne simple og visuelle måde er utrolig anvendelig i mange professioner. De var desuden overraskede over at alle kunne lære Grafisk Facilitering, selvom de ikke havde 'kunstneriske evner'. Se et opslag om workshoppen her.

Lær at tegne-workshop, Ea Eskildsen
Lær at tegne-workshop


コメント


bottom of page