top of page

Grafisk facilitator Ea Eskildsen

Grafisk Facilitering er navnet på den disciplin hvor jeg bruger tegninger og tekst til at skabe dialog. Jeg tegner både digitalt og med tusch på papir.

Grafisk facilitator-nørd

Jeg har gennem 15 år anvendt og udviklet mange forskellige facetter af Grafisk Facilitering, som både mine kolleger og jeg selv har brugt. Det er min erfaring at tegninger er et fremragende dialogværktøj, der samtidig bidrager med god energi til en fælles proces.

Klassiske facilitator-skills 

Gennem næsten tre årtier har jeg faciliteret store og små grupper gennem workshops, længerevarende processer, konferencer og kurser. Denne erfaring bruger jeg til at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt til den rigtige anledning - eller facilitere en proces for dig.

Projektleder, før jeg vidste at det hed sådan 

Projektleder har jeg været siden jeg i 90'erne var var frivillig i en NGO og ikke vidste at det var det jeg var. Også i mit profesionelle arbejdsliv har jeg været projektleder i en kommune, en privat og en statslig organisation. Senest gennem 15 år som specialkonsulent og programleder i Astra, det nationale naturfagscenter. Disse kompetencer bringer jeg i spil, når jeg skal hjælpe dig med at vurdere hvor i projektet grafisk facilitering kan hjælpe dig og hvordan.

Hjemmevant i undervisnings- og uddannelses-verdenen

Arbejdet som konsulent i Astra, har gjort mig hjemmevant i undervisning og -uddannelses-verdenens strukturer og begreber. Det gør at jeg har et forspring, når jeg skal løse opgaver for kommunale forvaltninger, grundskoler, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og lignende. 

Naturvidenskab har mit hjerte

I tidernes morgen tog jeg en naturfaglig uddannelse (Cand. hort.), som jeg trækker på, når opgaverne har et naturvidenskabeligt indhold. I Astra har jeg lært at gøre denne viden tilgængelig for naturfagslærere.

Men nu bliver jeg nysgerrig!

...efter at høre, hvorfor du har læst alt det om mig og hvad jeg kan tilbyde?

 

Du kan til enhver tid kontakte mig helt uforpligtende, for at få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med. Jeg tager telefonen, læser mails, sms'er osv. om eftermiddagen. 

Selvportræt2_Tegnebræt 1.png
bottom of page