top of page
  • Forfatters billedeeaeskildsen

Giv dine kursister overblik

Opdateret: 23. sep. 2022

Du skal undervise en gruppe kursister, studerende eller elever. Hvordan giver du dem et overblik, inden I går i gang? Gerne et de slet ikke kan lade være med at hænge op, så de har fokus gennem hele forløbet. Det ønske havde Charlotte Heje Haase fra dinpodcast.dk også.


"Jeg har brug for en tegning af de trin som deltagerne på mit kursus skal igennem - fra podcast idé til udgivelse. Jeg ved, hvad der skal være på hvert trin ... Laver lige skitse fra hjerne til papir til dig!" Skrev Charlotte til mig.


I min indbakke havnede kort efter denne seddel med hurtigt nedskrevne tanker, fulgt af kommentaren "Ha, ha - en grund til jeg ikke skal gøre det... "


Noter
Charlottes noter (Gengivet med tilladelse!)

Fra nulrede noter til fristende Freebee


Jeg sendte hurtigt Charlotte et første udkast og da hun kunne lide den overordnede ide gik jeg videre med andet udkast. Efter et par mindre justeringer var tredje udkast, som du ser herunder i kassen.


Charlotte skulle bruge en pdf som freebee til et podcastkursus, derfor har jeg været omhyggelig med at sætte afsender på. Min erfaring er nemlig at en pdf, der kan downloades og videresendes hurtigt kan rejse rundt i verden. Og det er jo helt fint, hvis potentielle kunder kan finde tilbage til den originale afsender.

"KÆFT HVOR ER DET GODT! Jeg kunne tude!! Det er virkelig genialt. Det er lige som jeg havde håbet og mere til!!!"

Der blev også tid til at lave mindre filer med de enkelte trin i podcastrejsen, som Charlotte bruger på hjemmesiden, i slides mv. Senere skrev Charlotte til mig igen:

"Folk elsker den. Jeg har brugt den på mit nuværende hold og tjekker hvert møde ind med, hvor de er på rejsen og deler billedet. Det gør det overskueligt og lidt lettere at tale ud fra. og så elsker jeg humoren i tegningerne."

Pst! Tjek Din podcast ud her.

Podcastrejse, Dinpodcast.dk
Podcastrejse, Dinpodcast.dk


Comments


bottom of page