Konference

Dette grafiske referat tegnede jeg ved konferencen SKUB´16, der handlede om Uddannelse for Bæredygtig Udvikling. Konferencen havde 100 deltagere. 

Under konferencen blev referatet brugt ved gennemgang af dagens pointer.

Efter konferencen blev referatet udsendt som en pdf-fil som deltagerne selv kunne printe. Jeg anbefaler dog at man får referatet trykt og sendt ud.

Grafisk referat på ca 1x6 meter

Workshop

Mange små tegninger i A4 størrelse.

Ved en to dage lang workshop om samskabelse, listede jeg rundt blandt de 20 deltagere og observerede stemningen, gennemgående vendinger og vigtige læringspointer.

Efterhånden som jeg havde tegningerne færdige, blev de hængt op på væggen. Det var godt samtalestof til pausen og blev også brugt ved opsamling af dagens pointer.

Efterfølgende fik deltagerne tilsendt tegningerne som en samlet pdf-fil. Jeg har fået at vide at flere har haft dem hængende ved deres arbejdsplads.

 

Det grafiske referat minder om de vigtige læringspointer, den gode stemning og er samtidig et godt udgangspunkt for dialog om den værdi workshoppen gav deltagerne. 

Grafisk referat

Et grafisk referat gør din konference fyldt med humor og energi - og den huskes! Et grafisk referat udføres live under en konference og bruges både som udgangspunkt for opsamling på dagens pointer og som publikation, der kan deles efter konferencen.

Se eksemplerne herunder.